College-modules

Meer informatie over online college-modules >

Meer informatie over online college-modules

Studiemogelijkheden

College-modules bieden de mogelijkheid om academische kennis op te doen over islam gerelateerde onderwerpen zonder dat u zich hoeft in te schrijven aan de universiteit. De modules zijn geschikt voor personen die het voortgezet onderwijs hebben gevolgd; met extra opdrachten kunt u de module op universitair niveau volgen. De college-modules bestaan meestal uit drie onderdelen van elk 2 tot 4 uur. De modules worden gegeven als online colleges of op locatie. Hieronder vindt u de modules die de Leiden Islam Academie aanbiedt.

Er zijn twee soorten online modules: ‘self-paced’ en ‘verzwaarde’. Bij de ‘self-­paced’ online module doorloopt u de drie colleges op uw eigen tempo, waarbij u literatuur leest en opdrachten maakt. U kunt beginnen en eindigen wanneer u wilt. Aan het einde ontvangt u een Certificaat van Deelname.

Een verzwaarde online module is onder begeleiding van een docent. Het begint op bepaalde data in het jaar (zie de Agenda). Verzwaarde modules worden gegeven bij minimaal 20 inschrijvingen. Hierbij krijgt u naast de literatuur en opdrachten ook enkele toetsen. Wanneer u deze opdrachten met voldoende resultaat heeft afgerond, krijgt u een Uitgebreid Certificaat van Deelname waarin de werkzaamheden worden gelijkgesteld aan 1 ECTS aan studiepunten*.

Inschrijving

Informatie over inschrijving, data en locatie staat bij de betreffende modulebeschrijving.

Kosten

Aan het volgen van collegemodules zijn doorgaans kosten verbonden. Meer informatie hierover vind u bij de beschrijving van de module.

*Let wel: de Leiden Islam Academie kan zelf geen studiepunten verstrekken. Het Uitgebreid Certificaat van Deelname dient slechts als erkenning voor de hoeveelheid werk dat is verricht. Het is aan de deelnemer om aan zijn/haar universiteit te vragen of zij deze werkzaamheden als studiepunt wil erkennen.

Meer informatie over college-modules op locatie >

Meer informatie over college-modules op locatie

Bij college-modules op locatie volgt u het college van een docent, ergens in het land of aan de universiteit Leiden. Deze collegemodules kunnen ook in samenwerking met een organisatie worden aangeboden. U kunt op aanvraag een Certificaat van Deelname krijgen.

Ook college-modules op locatie hebben de optie om als verzwaarde module gevolgd te worden door het lezen van literatuur en maken van opdrachten en toetsen. Verzwaarde modules worden gegeven bij minimaal 20 inschrijvingen. Wanneer u deze opdrachten met voldoende resultaat heeft afgerond, krijgt u een Uitgebreid Certificaat van Deelname waarin de werkzaamheden worden gelijkgesteld aan 1 ECTS aan studiepunten*.

*Let wel: de Leiden Islam Academie kan zelf geen studiepunten verstrekken. Het Uitgebreid Certificaat van Deelname dient slechts als erkenning voor de hoeveelheid werk dat is verricht. Het is aan de deelnemer om aan zijn/haar universiteit te vragen of zij deze werkzaamheden als studiepunt wil erkennen.
Terug naar Aanbod Onderwijs

Online college-modules

College-modules op locatie