Pakketten-op-maat

Verschillende mogelijkheden

U kunt colleges, trainingen, workshops, studiemiddagen, bijscholingsmodules, discussies of zelfs hele leergangen in samenspraak met de Academie op maat laten samenstellen. Neem hierover contact op met ons bureau. Zie hieronder enkele voorbeelden van wat wij zoal hebben gedaan, of kunnen doen.

Leergang Islam in de moderne wereld

De Leiden Islam Academie verzorgt cursussen op het gebied van islam voor de ambtenaren van alle Nederlandse ministeries. Deze leergang bestaat uit een eendaagse Basismodule, gevolgd door een Verdiepingsmodule en een Verbredingsmodule.

De Verdiepingsmodule bestaat uit 4 aparte regios, die elke gedurende één dag worden behandeld. De Verbredingsmodule bestaat uit 6 thema’s, zoals politieke islam, Groene islam, vrouwen, etc. De cursussen zullen zowel online als op locatie worden gegeven. De Leiden Islam Academie werkt in deze leergang samen met de Academie Internationale Betrekkingen, het Centre for Professional Learning, het Centre for Innovation, en de International Crisis Group. Deze Leergang is alleen toegankelijk voor ambtenaren die zijn toegelaten door de Academie Internationale Betrekkingen.

Kosten

Kosten verschillen per pakket en worden bepaald in overleg met de organisatie waarmee het pakket wordt ontwikkeld.

Terug naar Aanbod Onderwijs